ОЧИЩУЮЧА БАЛАНСУЮЧА МАСКА DETOX

Кремова маска проти жирності і висипань

450 грн.

Маска призначена для шкіри з жирністю, висипаннями, чорними цятками. Завдяки зеленій глині в складі абсорбує забруднення і надлишок себуму. Ключовим компонентом маски є запатентований комплекс олеанолової і нордігідрогваяретової (НДГК) кислот.

Олеанолова кислота інгібує, тобто пригнічує роботу спеціального ферменту (5-альфа-редуктази), що запобігає надмірному виділенню шкірного сала. НДГК регулює ріст клітин шкіри, запобігаючи гіперкератозу і запаленню.

Металева туба 50 мл

Додаткова інформація

Склад:

Caoline Green Clay, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Water, Kaolin, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Hydrogenated Sweet Almond Oil, D-Panthenol, Calendula Officinalis (Pot Marigold) Flower Oil, Butylene Glycol, PEG-60 Almond Glycerides, Caprylyl Glycol, Glycerin, Carbomer, Nordihydroguaiaretic Acid, Oleanolic Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) CO2 Extract, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Essential Oil, Xanthan Gum.

Спосіб застосування:

нанести маску тонким шаром на очищену шкіру, уникаючи зони навколо очей та губ. Витримати 10-15 хв. Не давати масці висихати, оприскуючи обличчя водою гідролатом. Змити маску теплою водою. Протерти шкіру тоніком та нанести крем. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Термін та умови зберігання:

12 міс. від дати виготовлення або 8 міс після відкриття. зберігати при температурі від +5 С до +25 С та відносній вологості повітря від 55% до 70%, уникаючи прямих сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну.

Особливості застосування:

не використовувати засіб за наявності алергії чи чутливості до будь-якого з компонентів. Не використовувати засіб після закінчення терміну придатності. Тримати в недоступному для дітей місці. Не допускати потрапляння води в тубу.

Виготовлено:

відповідно до вимог ISO22716 (GMP).
ТУ У 20.4-3029005361-002:2018

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.

ОЧИЩУЮЧА БАЛАНСУЮЧА МАСКА DETOX

450 грн.